PKN
Protestantse Gemeente te Geertruidenberg
 
Kerkelijk werker

Kerkelijk werker

Mijn naam is Arianne Ploeg Blokland, het eerste levenslicht mocht ik aanschouwen in november 1964. Ik ben getrouwd met Jan Ploeg en samen hebben we twee volwassen dochters en een volwassen zoon die alle drie met hun partner gesetteld zijn. Sinds september 2015 ben ik trotse oma.
Vanaf 1 maart 2017 ben ik werkzaam als kerkelijk werker bij de Protestantse Gemeente Geertruidenberg. Mijn hoofdtaak is vooral het pastoraat, daarnaast leid ik binnen deze gemeente de jeugdkerk voor jongeren van 12 tot 16 jaar.
Mijn studieloopbaan is begonnen in Dordrecht waar ik afstudeerde als kinder en jeugd verzorgster. Daarna heb ik in Breda woonbegeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking gestudeerd. Na een lang dienstverband als begeleidster binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking werd ik geroepen om mijn gaven en talenten nog verder te ontwikkelen zodat ik meer bruikbaar zou zijn in Gods koninkrijk.
Ik heb Godsdienst Pastoraal Werk gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede en behaalde hier in februari 2017 mijn diploma met als specialisatie het pastoraat.
Geïnspireerd door de Heilige Geest en de liefde van de HERE God in Jezus Christus ben ik dankbaar dat ik dienstbaar mag zijn aan de wil van God binnen Zijn gemeente en aan de wereld waarin wij leven. In liefde wil ik een herder zijn voor verdwaalden, zorgzaam voor de zieken en een luisterend oor voor de verdrietige mens. Ik wil een stukje meelopen met diegene die het nodig heeft totdat hij of zij zelf weer verder kan. In vreugde en verdriet wil ik deelgenoot zijn van het verhaal van onze medemens, ongeacht de achtergrond van die persoon omdat iedereen een uniek schepsel is van onze Vader God. Bewust van mijn afhankelijkheid van mijn Hemels Vader kan ik uit genade alleen werken in Zijn wijngaard. Weet u dat er ook voor u genade is? Pak het maar aan, het is een kostbaar geschenk!


U kunt mij telefonisch bereiken op 06-36145351 (soms kan ik uw oproep niet direct beantwoorden, spreekt u dan gerust de voicemail in).
of via de mail: ( ik reageer zo spoedig mogelijk)
Mijn adres is Ambachtsherenweg 43 4791BW Klundert
Mijn werktijden zijn gewoonlijk in de even weken op dinsdag en woensdag
En in de oneven weken op dinsdag en woensdag en donderdagmorgen.

 

terug
 
 
 

Una Voce repetitie
datum en tijdstip 26-03-2019 om 19.45 uur
meer details

Inleveren goederen rommelmarkt
datum en tijdstip 30-03-2019 om 10.00 uur
meer details

 
ANBI gemeente
Bekijk de ANBI-gegevens van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
ANBI diaconie
Bekijk de ANBI gegevens van de diaconie van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
Zondagsbrief
De meest actuele zondagsbrief.
Oudere zondagsbrieven vindt u in het downloadcentrum.
 
Kerkdienst live volgen?
De zondagse erediensten in de Emmakerk en in de Geertruidskerk zijn live te volgen op internet. Ga naar kerkdienstgemist.nl
 
Webshop
Voor het bestellen van collectebonnen en het doen van bijdragen en giften ga naar de webshop
 
Het nieuwste kerkblad ontvangen?
Meldt u dan nu aan als abonnee via het mailadres:
 
Website
Hebt u berichten, vragen of opmerkingen voor/over deze site?
Neem a.u.b. contact op met de webredactie
E-mail:
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.