PKN
Protestantse Gemeente te Geertruidenberg
 
Alternatieve Perkplantenaktie 2020 t.b.v. Mercy Ships Alternatieve Perkplantenaktie 2020 t.b.v. Mercy Ships
Zoals wij al eerder moesten bekendmaken is de verkoop van perkplanten dit jaar helaas afgelast i.v.m. de coronacrisis.
Toch willen wij Mercy Ships steunen en u kunt ons daarbij helpen en wel als volgt:
  • Door een gift over te maken naar de Diaconie PKN Geertruidenberg, rekeningnummer NL11RABO 0115 6159 03 onder vermelding Mercy Ships
  • en/of -
  • Tussen 20 april 2020 en 20 mei 2020 zelf planten te kopen bij Handelskwekerij Nouws, Achterste Schaapdijk 1a, 4882 NC in Klein Zundert, tel.: 076-5972996, www.handelskwekerijnouws.nl. Dit is onze leverancier en hij beloofde dat als u planten koopt bij hem, hij (op vertoon van dit schrijven)10% van uw besteding gaat overmaken naar de rekening van de Diaconie bestemd voor Mercy Ships!

Informatie over de Stichting Mercy Ships
Een prachtige organisatie, die met een ziekenhuisschip gratis medische hulp verstrekt aan de allerarmsten. Omdat ieder mens kostbaar is!
Door de armoede in Afrika hebben veel mensen geen toegang tot medische zorg. Of het is voor hen niet te betalen. Elk jaar sterven maar liefst zeventien miljoen mensen omdat ze geen medische hulp krijgen. Mercy Ships helpt bij de meest voorkomende ziekten en kwalen. Je kunt daarbij denken aan een gespleten lip, tumor, staar, fistel, misvormde benen, opgezwollen schildklieren, brandwonden, blindedarmontsteking of ontstoken kaak. Een operatie geeft kinderen en volwassenen een nieuw gezicht, kinderen de mogelijkheid om zelf te lopen, mannen en vrouwen de kans om weer zelf hun brood te verdienen en… mensen hun glimlach terug omdat ze hoop hebben. Een operatie verandert levens! Ook geeft Mercy Ships trainingen aan de lokale bevolking om kennis over te dragen. Iedereen aan boord is vrijwilliger, van machinist tot chirurg, van schoonmaker tot kapitein, van kok tot tandartsassistente. Momenteel ligt het ziekenhuisschip, de Africa Mercy, in Kameroen.

 
terug
 
 
 
Kerkdienst live volgen?
De zondagse erediensten in de Emmakerk en in de Geertruidskerk zijn live te volgen op internet. Ga naar kerkdienstgemist.nl/stations/538-Protestantse-Gemeente-te-Geertruidenberg
 
Zondagsbrief
De meest actuele zondagsbrief.
Oudere zondagsbrieven vindt u in het downloadcentrum.
 
ANBI gemeente
Bekijk de ANBI-gegevens van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
ANBI diaconie
Bekijk de ANBI gegevens van de diaconie van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
Webshop
Voor het bestellen van collectebonnen en het doen van bijdragen en giften ga naar de webshop
 
Het nieuwste kerkblad ontvangen?
Meldt u dan nu aan als abonnee via het mailadres: kompas@pkngeertruidenberg.nl
 
Website
Hebt u berichten, vragen of opmerkingen voor/over deze site?
Neem a.u.b. contact op met de webredactie
E-mail: webmaster@pkngeertruidenberg.nl
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.