PKN
Protestantse Gemeente te Geertruidenberg
 
Startweekend 21 en 22 september 2019 Startweekend 21 en 22 september 2019

Startzondag – 22 september 2019 – Thema: een goed verhaal
Het duurt nog even maar de voorbereidingen voor het startweekend zijn in volle gang. Het thema is dit jaar: “Een goed Verhaal”.

Op zaterdag 21 september is het weer zover, volleyballen op de zaterdagavond voor jong en oud van 19.00 tot max. 22.30 uur in de bekende gymzaal Hooijpolder, naast de Schoof en nabij de Plus Supermarkt in Raamsdonksveer. Geef je op of kom kijken en de spelers aanmoedigen. Het is altijd erg gezellig en er is altijd wat te drinken en te snacken. Complete teams kunnen zich aanmelden maar ook voor individuele spelers; die krijgen een plek in de diverse teams. U kunt zich aanmelden bij cvk.gwentink@gmail.com

Zondag 22 september hebben we de startdienst met als thema: “Een goed Verhaal”. Om 9.30 uur in de Emmakerk, om 10.45 uur koffiedrinken na de dienst, waarna er een gezamenlijke activiteit plaats vindt. Omstreeks 13.00 uur sluiten we af met een eenvoudige maaltijd.
De gezamenlijke activiteit vindt plaats rond Bijbelverhalen en/of Bijbelteksten die door gemeenteleden zijn aangegeven om dat ze hen aanspreken. U wordt gevraagd deze Bijbelverhalen en teksten te mailen naar Jaco Vleugel (vleugelj@ziggo.nl) of naar ds. Jos van den Hout (josvandenhout@solcon.nl). Er hoeft geen toelichting bij en ook hoef je niet je naam toe te voegen. Voor degene die niet kunnen of willen mailen komt achter in de Emmakerk een doos te staan, waar Bijbelteksten of Bijbelverhalen kunnen worden ingeleverd. We hebben jouw, jullie inbreng daarom hard nodig. Doe mee, het belooft heel inspirerend en leuk te worden! Noteer 21 en 22 september in uw agenda.
terug
 
 
 

Koffieuurtje voor ouderen
datum en tijdstip 07-09-2020 om 10.30 uur
meer details

Koffieuurtje voor ouderen
datum en tijdstip 05-10-2020 om 10.30 uur
meer details

Koffieuurtje voor ouderen
datum en tijdstip 02-11-2020 om 10.30 uur
meer details

Koffieuurtje voor ouderen
datum en tijdstip 07-12-2020 om 10.30 uur
meer details

 
Kerkdienst live volgen?
De zondagse erediensten in de Emmakerk en in de Geertruidskerk zijn live te volgen op internet. Ga naar kerkdienstgemist.nl/stations/538-Protestantse-Gemeente-te-Geertruidenberg
 
Zondagsbrief
De meest actuele zondagsbrief.
Oudere zondagsbrieven vindt u in het downloadcentrum.
 
ANBI gemeente
Bekijk de ANBI-gegevens van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
ANBI diaconie
Bekijk de ANBI gegevens van de diaconie van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
Webshop
Voor het bestellen van collectebonnen en het doen van bijdragen en giften ga naar de webshop
 
Het nieuwste kerkblad ontvangen?
Meldt u dan nu aan als abonnee via het mailadres: kompas@pkngeertruidenberg.nl
 
Website
Hebt u berichten, vragen of opmerkingen voor/over deze site?
Neem a.u.b. contact op met de webredactie
E-mail: webmaster@pkngeertruidenberg.nl
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.