PKN
Protestantse Gemeente te Geertruidenberg
 
Openstelling kerkdiensten Emmakerk Openstelling kerkdiensten Emmakerk

Reserveringen voor zondag 20 december 2020

Hierbij nodigen wij u hartelijk uit om de kerkdiensten in de Emmakerk te bezoeken. 

Door de verscherpte coronamaatregelen verzoeken wij u om in de kerkzaal een mondkapje te dragen. Zodra de plaats is ingenomen, hoeft dat niet meer. Verder zullen we ons beperken tot 30 bezoekende peronen.

Volgens de richtlijnen werken ook wij met een reserveringssysteem. Als u de kerkdiensten wilt meemaken, is vooraf inschrijven nodig. Via de website van de Emmakerk (www.pkngeertruidenberg.nl) of via deze zondagsbrief kunt u de link naar het inschrijfformulier aanklikken, invullen en verzenden. Als u deel wilt nemen aan de kerkdienst op zondag staat de aanmelding open tot woensdagavond 23.59 uur. Uiterlijk op vrijdag krijgt u bericht of u de kerkdienst kunt bijwonen. Als u geen positief bericht krijgt, hebt u voorrang bij de volgende dienst. Alleen kerkgangers die digitaal niet bereikbaar zijn, kunnen telefonisch reserveren. Zij kunnen hun reservering doorgeven aan Jaco Vleugel (0162-520817).
 
Hier is de koppeling naar het Reserveringsformulier kerkdienst Emmakerk 20 december 2020. Let u er svp op dat het soms enige tijd kan duren voordat het formulier geladen is.
 
https://bit.ly/2IeQDMz
 
Om het kerkbezoek veilig te laten verlopen is een gebruiksplan opgesteld. Daarin is beschreven hoe tijdens de coronacrisis, binnen de kaders van de richtlijnen van de overheid, kerkdiensten kunnen worden gehouden met aanwezigheid van gemeenteleden. Uiteraard moeten de maatregelen vanuit de overheid en de ontwikkelingen m.b.t. de verspreiding van coronavirus worden gevolgd en is voorzichtigheid en zorgvuldigheid geboden. Belangrijk is dat u weet dat we strikt de hand zullen houden aan de regels die in het gebruiksplan staan. Zo wordt overal de 1,5 meter afstand gerespecteerd. Medewerkers zullen de reservering controleren, naar uw gezondheid informeren en de zitplaats toewijzen. In de kerk is een duidelijke looproute gecreëerd en zijn de gedragsregels goed zichtbaar.
Als we secuur de hand houden aan de algemene afspraken uit het gebruiksplan is gelukkig een veilige kerkdienst mogelijk, helaas nog zonder samenzang.
terug
 
 
 

Startweekend
datum en tijdstip 25-09-2021 om 15.30
meer details

Volleybal tournooi
datum en tijdstip 25-09-2021 om 19.30
meer details

Sartdienst Emmakerk
datum en tijdstip 26-09-2021 om 9.30 uur
meer details

 
Kerkdienst live volgen?
De zondagse erediensten in de Emmakerk en in de Geertruidskerk zijn live te volgen op internet. Ga naar kerkdienstgemist.nl en kies de kerk.
 
Zondagsbrief
De meest actuele zondagsbrief.
Oudere zondagsbrieven vindt u in het downloadcentrum.
 
ANBI gemeente
Bekijk de ANBI-gegevens van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
ANBI diaconie
Bekijk de ANBI gegevens van de diaconie van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
Webshop
Voor het bestellen van collectebonnen en het doen van bijdragen en giften ga naar de webshop
 
Het nieuwste kerkblad ontvangen?
Meldt u dan nu aan als abonnee via het mailadres: kompas@pkngeertruidenberg.nl
 
Website
Hebt u berichten, vragen of opmerkingen voor/over deze site?
Neem a.u.b. contact op met de webredactie
E-mail: webmaster@pkngeertruidenberg.nl
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.