PKN
Protestantse Gemeente te Geertruidenberg
 
Startweekend “van U is de toekomst” : zaterdag 25 en zondag 26 september Startweekend “van U is de toekomst” : zaterdag 25 en zondag 26 september

nog niet wat we precies gaan doen, maar het wordt echt iets creatiefs (met als onderwerp ‘nieuw leven’) en we halen de sociale banden aan. Natuurlijk sluiten we de middag af met een maaltijd en zorgen we ervoor dat de vrucht van onze arbeid de volgende morgen in de startdienst te zien zal zijn. Als je meedoet, dan gaan we er wel vanuit dat iedereen 5 borrelhapjes meeneemt voor bij het samenzijn. Want door te delen genieten we van elkaar! Als u of jij deel wilt nemen, klik dan op de volgende link en vul het deelnameformulier in: https://forms.office.com/r/eUY3ziU6Mg
Je kunt je ook opgeven door de lijst in de kerk in te vullen.

Op zaterdagavond is het volleybaltoernooi. Dat is van 19.30 - 21.30 uur en is in de sportzaal naast de Schoof. Schrijf je in als team of individueel bij Gerard Wentink (gerard.wentink@kpnmail.nl) en doe dat uiterlijk op woensdag 22 september.

Op zondagmorgen vindt de Startdienst plaats in de Emmakerk. Na de dienst is er koffie met iets lekkers en daarna zijn er twee mogelijkheden. Je kunt deelnemen aan een actief gesprek naar aanleiding van het thema van de dienst, of je maakt een wandeling o.l.v. een gids en je kijkt naar het nieuwe leven in de natuur. Als je hiervoor kiest, kom dan wel met de auto of op de fiets om vervoer te hebben. Voor de zondagse activiteiten hoef je je niet op te geven.

 
terug
 
 
 

Startweekend
datum en tijdstip 25-09-2021 om 15.30
meer details

Volleybal tournooi
datum en tijdstip 25-09-2021 om 19.30
meer details

Sartdienst Emmakerk
datum en tijdstip 26-09-2021 om 9.30 uur
meer details

 
Kerkdienst live volgen?
De zondagse erediensten in de Emmakerk en in de Geertruidskerk zijn live te volgen op internet. Ga naar kerkdienstgemist.nl en kies de kerk.
 
Zondagsbrief
De meest actuele zondagsbrief.
Oudere zondagsbrieven vindt u in het downloadcentrum.
 
ANBI gemeente
Bekijk de ANBI-gegevens van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
ANBI diaconie
Bekijk de ANBI gegevens van de diaconie van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
Webshop
Voor het bestellen van collectebonnen en het doen van bijdragen en giften ga naar de webshop
 
Het nieuwste kerkblad ontvangen?
Meldt u dan nu aan als abonnee via het mailadres: kompas@pkngeertruidenberg.nl
 
Website
Hebt u berichten, vragen of opmerkingen voor/over deze site?
Neem a.u.b. contact op met de webredactie
E-mail: webmaster@pkngeertruidenberg.nl
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.